Zeg het met bloemetjes!

Momenteel zijn het vooral de bloemetjesprints die de boventoon voeren. Of je nu op zoek bent naar een jurkje, bloesje of slimfit jeans, de bloemetjes zijn opvallend veel aanwezig. Nu het steeds vaker mooi weer wordt ben je vast al op zoek gegaan naar zomerse modeartikelen. Dunne blouses in oranjerode tinten worden opvallend vaak gecombineerd met jeans in een bloemenprint. Draag je daarbij ook nog een paar kleurige sneakers, dan hoor je er helemaal bij.

Rokjes zijn ‘uit’
Voor trendy modemeiden zijn de korte rokjes aankomende zomer ‘not done’. Tijdens een warme zomerdag draag je dan ook een goed passende short met kleine pijpjes. Deze trendy shorts zijn verkrijgbaar in bloemige printjes, maar gelukkig ook in effen jeans. Drukke motieven en printjes zijn echter wel helemaal van nu, en ruim voldoende verkrijgbaar. Let er goed op dat je short niet te kort is of te strak zit.

Jumpsuit
Zelf kan ik er maar niet aan wennen, maar modemeiden vinden ze geweldig. Zo’n heerlijke wijde jumpsuit van dun en luchtig materiaal zit natuurlijk heerlijk tijdens een warme zomerse dag. In combinatie met een fijn t-shirtje en een paar comfortabele ballerina’s kom je dan de dag wel door. Deze zomer zijn er veel modeartikelen die zijn gemaakt van dun en soms ook doorzichtig viscose materiaal.

Sleehak
Lukt het je om jezelf comfortabel te bewegen op een flinke hak? Dan heb je deze zomer geluk, want sleehakken met een hoogte van 10 centimeter zijn heel gewoon. Sandalen in zomerse kleurtjes en sneakers met een ingewerkte sleehak zorgen ervoor dat je net iets groter lijkt dan je in werkelijkheid bent. Vind je een sleehaak niet prettig, zoek dan even bij de schoenen met plateauzolen of kies voor een mooie pump in een kleur die gezien mag worden.