Verlanglijstje met zomertoppers

De zomer lijkt toch eindelijk aan te gaan breken, de hoogste tijd om je zomergarderobe te vernieuwen. De rekken in de winkels puilen uit van de luchtige jurkjes en tops voor kleine prijsjes, maar wat moet je nu absoluut aanschaffen om er deze zomer helemaal on trend bij te lopen? Zet deze vijf modetoppers op je verlanglijstje en je loopt er gegarandeerd cool bij op de heetste zomerdagen.

Gekleurde broeken
Schaf vooral een aantal vrolijk gekleurde broeken aan. Wees niet bang voor felle kleuren: denk aan koraalrood, geel, framboos en oranje. Met print of zonder: het aanbod is enorm. Gecombineerd met een effen top zie je er op en top stylish uit deze zomer.

Jumpsuit
Met lange of met korte pijpen: een jumpsuit mag niet aan je garderobe ontbreken. Gemaakt van een luchtig stofje zit een jumpsuit heerlijk comfortabel en het is met de juiste accessoires overal te dragen. Naar het strand, naar kantoor, of naar een feestje. Op jacht naar de perfecte jumpsuit dus.

Bloemenrokje
Bloemenprintjes blijven dit jaar een grote hit, lekker vrolijk en zeer vrouwelijk. Show je bruine benen in een kek gebloemd rokje, rozen voor de romanticus of tropische bloemen voor de avonturierster. Gegarandeerd een goed humeur met zomerse bloemen als print!

Felgekleurde handtas
Ga ook op zoek naar een felgekleurd tasje voor je sleutels en portemonnee. Hoe opvallender de kleur en print, hoe beter. Neonkleuren doen het helemaal goed dit seizoen. Met een opvallende tas maak je ook een basic outfit in een handomdraai über-stylish.

Fedora hoedje
Een deukhoed met een brede band, zo laat zich het fedora hoedje het best beschrijven. Een hoed beschermt niet alleen je gezicht en haar tegen de felle zon, het staat ook nog eens hartstikke leuk. Het hoedje past bij vrijwel alle gezichtsvormen en geeft een vrolijke, beetje ondeugende uitstraling.