Unieke t-shirts, met je eigen ontwerp!

Het is helemaal een trend en ontzettend handig. Daarbij is het hartstikke leuk: jouw eigen ontwerp laten afdrukken op een t-shirt. Een tekst die je erg mooi vind, zelf geschreven of een quote. Een foto van jouw partner of jouw huisdier. Een mooie foto van die leuke vakantie? Het kan eigenlijk allemaal wel. Er zijn veel verschillende drukkerijen die jouw gewenste print kunnen afdrukken. Dit meestal ook nog voor een vriendelijke prijs!

Alle kleuren die je kan bedenken, met elke tekst die je je maar kan verzinnen. Heb je al wat bedacht? Wat dacht je van een gekke zin: “Call me, maybe?” Of “i’m with stupid”. Shirts voor iemand die net geslaagd is, voor het rijbewijs of schooldiploma, zijn ook altijd leuke cadeaus. Sportlife heeft nu bijvoorbeeld ook een leuke actie waarbij je kunt sparen voor t-shirts met een unieke print. Er zijn diverse webshops waar je kunt kiezen uit tal van leuke prints, maar je kunt ook je eigen ontwerp maken.

Feestje?

Zulke shirts zijn erg leuk voor familiedagen, vrijgezellen feesten of bijvoorbeeld kinderfeestjes. Zo kun je al jouw gasten herkenbaar maken, en ze hebben meteen een leuk aandenken aan deze dag. Wat dacht je van een shirt voor de bruid? Met bijvoorbeeld “Bride to be”. Of de bekende, “ik ben vrijgezel, kus me!”. Voor kinderfeestjes kun je voor de jarige ook een leuke maken, met de leeftijd en een pakkende zin die bij de jarige past.

Zo zie je, deze shirts zijn ontzettend leuk en heel erg handig. Heb je nog geen reden bedacht? Wat dacht je van “Born to be creative!”? Dus, een ontwerp bedenken en op naar de drukkerij!