Tips voor een mooie zomerse make-up

Een mooie bruine huid

Elk jaar in het voorjaar komt er (hopelijk) een mooi zonnetje door. Dat is dé tijd om lekker bij te kleuren! Mooie bruine benen, gekleurde armen en een fris kleurtje voor in het gezicht. De meeste vrouwen vinden het voorjaar en de zomer toch wel de fijnste tijd van het jaar! Maar, wat doe je dan met je make-up?

Kleurt jouw huid niet zo snel, of vind je jouw gezicht nog niet echt bruin genoeg? Gebruik in elk geval geen foundation in de zon! Een goede foundation dekt vaak te goed met het gevolg dat er geen zon doorheen kan komen. Je maakt dus ’s avonds je gezicht schoon en weg is je bruine kleurtje!

Zomerse make-up

Een normale dagcrème werkt als verzorging natuurlijk prima, maar deze geeft alleen weinig kleur. Dus als je van jezelf niet bruin word of gewoon niet zo snel, dan mis je waarschijnlijk toch iets. Wat dan een mooie uitkomst biedt is een getinte dagcrème! Deze breng je dun aan op de huid, en verdeel je goed over jouw gezicht en hals. Je zult meteen zien dat je er een mooier kleurtje van krijgt!

Geef je ogen daarbij een lekker fris kleurtje. Pasteltinten zijn de trend van deze tijd. Heb je een mooie blazer in bijvoorbeeld mintgroen? Dan is het heel leuk om ook de oogschaduw is die kleur aan te brengen. Zo word alles één geheel en zie je er zomer-prof uit!

Afbeelding bron