Shoeby

Als echte modemeid ben je vast wel bekend met Shoeby Fashion. Met een beetje geluk is er een vestiging bij je in de buurt, maar online bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Shoeby heeft een leuke collectie betaalbare kleding voor modebewuste meiden vanaf maat 128 tot en met maat 176. Vanaf maat 176 loopt de collectie geruisloos over in de damesmode, maar de mode artikelen zijn en blijven onderling perfect te combineren.

Klantenkaart
Houd je van een voordeeltje, dan heb je vast al een shoeby klantenkaart. Met deze kaart krijg je 5% spaartegoed op artikelen die je koopt. Staat er een bedrag op je kaart, dan kan je dat weer verrekenen met je volgende uitgave. Shoeby heeft ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven. Wel zo handig om meteen op de hoogte te zijn van de nieuwste artikelen, trends en aanbiedingen.

Het complete plaatje
Bij Shoeby kun je terecht voor het ‘complete plaatje’. Behalve een nieuwe outfit is het ook mogelijk om nieuwe schoenen en bijpassende accessoires aan te schaffen. Een paar fijne sneakers, nieuwe oorbellen en armbanden kunnen een outfit net even wat extra’s geven. Ook zijn er voldoende bijpassende hippe tassen te koop. Basisartikelen zoals sjaals, ondergoed, mutsen en leggings zijn altijd in het assortiment aanwezig.