Pimp je nagels

Met goed verzorgde en mooi gelakte nagels hoor je er helemaal bij. De nieuwste kleuren lakjes staan nu in de winkel en zijn overal te koop. Deze nieuwe hippe kleurtjes zijn echte blikvangers, en daarom is het belangrijk dat je zorgvuldig en netjes lakt. Extra uitwerken van je nagellak met contrasterende motiefjes of het opplakken van glitters en kleine kraaltjes wordt nailart genoemd.

Panterprintje of koeienvlek
Met een paar goed verzorgde handen en mooi gelakte nagels maak je altijd een goede indruk. Hoe opvallender het design, hoe meer werk het meestal is. Of je nu kies voor een panterprintje of een koeienvlek, je bent er best wel een tijdje mee bezig. Wil je dit ook proberen begin dan eerst met een eenvoudig patroon, als je dit onder de knie hebt kun je later een ander ontwerp of idee uitproberen.

Trend
De nieuwste trend is twee of drie kleuren lak die op de nagel in elkaar overlopen. Ze noemen dit ook wel het regenboogeffect. Het lijkt erg ingewikkeld, maar het blijkt helemaal niet moeilijk te zijn. Kies twee of drie mooie kleurtjes lak die goed bij elkaar passen en bekijk dit YouTube filmpje van Rimmel London maar eens goed. Behalve de lak heb je enkel een sponsje nodig en een goede topcoat.

‘The Great Gatsby’
Binnenkort komt deze film met Leonardo Di Caprio in de bioscoop, en als echte modemeid mag je deze zeker niet missen. Behalve de diamanten, de kleding, het haar en de make-up mogen we de knappe mannen en de muziek zeker niet vergeten. Ga jij gezellig met je vriendinnen naar deze film, vergeet dan niet om je nagels ‘Gatsby proof’ te maken. Klik maar op deze link zodat je precies weet hoe dat moet.