More is more

Als je een maatje meer hebt betekent het niet dat je er niet trendy bij kunt lopen. Modemeiden.nl geeft je een aantal handig tips!

Printjes
Wanneer een bepaalde print in de mode is, probeer deze dan in het klein te vinden in plaats van een grote, aanwezige versie. Dit kleedt mooier af.

Stofjes
Kies voor soepele stoffen in plaats van zware, zoals katoen en linnen.

Maat
Trek geen kleding aan die te klein is omdat je er graag in wil passen of omdat je je beter voelt als je deze aan krijgt. Hierdoor kan kleding strak gaan zitten of trekken, en daardoor zie je er voller uit dan je bent. Beter kan je gewoon de goede maat pakken, dan is de kleding flatteuzer. Er zijn voldoende webshops met kleding voor een matje meer, kijk bijvoorbeeld eens op www.your-look-for-less.nl of Big on Fashion.

Kledingstukken
Heb je een grote boezem, kies dan altijd voor ronde of V-halzen. Hoge halzen of coltruien maken het zo dat uw boezem nog groter lijkt, en dit geeft een vreemde verhouding.

– Broeken: het beste kun je een broek kopen met wijd uitlopende pijpen, dit staat het mooist omdat het de volumeverhoudingen in evenwicht brengt.
– Jurkjes: een A-lijn (strak tot onder de borsten, daarna wijd uitlopend) is het meest flatteus.
– Jasjes: ga voor een mooi getailleerd jasje, dit accentueert je vrouwelijke rondingen.
– Tops/blouses: kies voor een wat langer shirt of blouse, en accentueer je taille met een riem.
– Verticale lijnen: lange kettingen, sjaals, één rij knopen op een jasje.

Stop met jezelf in te kleine broeken proppen of jezelf te verstoppen in slobbertruien, strott your stuff!

Plaats een reactie