Laarzen in de zomer

Mag je laarzen dragen in de zomer?

Zweer je bij laarzen en baal je als de winter voorbij is? Het liefst zou je ook in de zomer laarzen dragen maar kan dat? Het antwoord is ja. Of eigenlijk niet want in de zomer draag je sandalen en ballerina’s en eventueel gympen. Daarom is het zo leuk om laarzen te dragen. Wat staat beter bij je bruine benen dan een paar laarzen onder je minirok of shorts? De celebrities weten het ook: Jessica Alba, Miranda Kerr, Kate Hudson, allemaal gespot met laarzen onder een rokje.

Zomerlaarzen

Er is geen verschil tussen zomer- en winterlaarzen of het moest de kleur zijn. Wit mag namelijk als je lef hebt. Country, trendy, vintage, elke stijl kan hoewel de cowboy boots wel een lichte voorsprong hebben. Ook stoere enkellaarsjes doen het erg goed bij blote benen. Die mogen zelfs zwart zijn. Meestal zijn zomerlaarzen niet langer dan de kuit maar ook knielaarzen zijn gesignaleerd, bijvoorbeeld in cognackleur.

Lief en stoer

Laarzen in de zomer staan natuurlijk prachtig. Bovendien is dit het seizoen van de jurken, jurkjes en rokjes. Lange, romantische jurken die om je heen zwieren worden lekker stoer met een paar mooie laarzen eronder. En een korte rok met lange laarzen is erg sexy. Zonder te overdrijven kun je er op die manier prachtig uitzien.