Kort is het nieuwe zwart

Ze zijn er weer, de ultra korte jasjes, rokjes, jurkjes en shorts. Om de zoveel tijd komt deze trend terug en steeds opnieuw verovert ze in korte tijd de markt van hippe kleding. Waar je ook zoekt, online of in een gezellig winkeltje, overal kom je kledingstukken tegen die duizelingwekkend kort zijn. Je kan deze uiteraard combineren met een panty of legging. Dat maakt het vaak fleuriger, maar ook minder bloot.

Mini rok, maxi uitstraling

De mini rok vind je in alle mogelijke kleuren, maten en modellen. Gaande van sober en stijlvol tot gedurfd en uitdagend. Ze laten zich combineren met al je favoriete schoenen. Zowel ballerina’s, enkellaarsjes en pumps doen het uitzonderlijk goed onder je mini rok. Wil je helemaal hip zijn, combineer dan een mini rok in een effen kleur met een knallende panty en werk het geheel af met stoere laarsjes.

Mini short, ultra kort

Helaas is niet ieder figuur weggelegd voor de mini short. Ben je echter wel gezegend met een ideaal short model, leef je dan nu helemaal uit! De mini short is terug van weggeweest en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Ook in de lengte zijn er noemenswaardige verschillen waar te nemen. Van ‘onderbroeken kort’ tot ‘respectabele lengte kort’.