Je laptop stijlvol meenemen

Kun je ook niet zonder je laptop? Dan ben je niet de enige, want ook ik sjouw dat ding overal met me mee. Tijdens een feestje ligt hij meestal achterin de auto, en blijf ik ergens slapen dan ga ik hem echt nog eventjes halen. Voor ik de binnenkant van mijn ogen ga bekijken check ik eerst mijn e-mail om te kijken of ik soms niet gemist kan worden. Verbazingwekkend hoeveel mail ik krijg, en op wat voor rare tijdstippen deze berichten zijn verzonden. Blijkbaar ben ik niet de enige die bijna is vergroeit met een laptop.

Wou.wou tassen, zakelijk en trendy
Een fijne en praktische tas om je laptop in mee te nemen is een onmisbaar item. Voorheen waren er vooral degelijke modellen in donkere kleuren te koop, maar tegenwoordig zijn de tassen een stuk vrolijker. Rugtassen met aparte laptopvakken zijn heel trendy voor school, studie en werk. Schoudertassen met een overslag en laptopkoffertjes zien er toch wat zakelijker uit. Soepele leren schoudertassen met een extra laptopvak van het merk wou.wou staan momenteel in belangstelling doordat ze zijn uitgevoerd in opvallende kleuren. Vooral vrouwen vinden het erg prettig om deze tassen te matchen bij hun outfit.

Laptopvak
Een fijne royale tas met een apart laptopvak is ideaal voor onderweg. Ga je naar je werk, dan passen alle paperassen er gemakkelijk in. Bovendien is er genoeg ruimte over voor een extra setje kleding of een paar makkelijke schoenen. Nadeel is echter dat je bij veel bagage een paar flinke spierballen nodig hebt. Speciaal voor mannen en vrouwen die dat vervelend vinden is er nu de laptoptrolley. Geen gesjouw meer, en lekker veel ruimte om al je benodigdheden praktisch in op te bergen. Ga je op pad, dan rolt de trolley bijna vanzelf met je mee.

Er zijn diverse websites waar je terecht kunt voor een stijlvolle laptoptas. Kijk bijvoorbeeld eens in de webshop van Koffer en Tas, die gespecialiseerd zijn in stijlvolle zakelijke tassen. Zo kom jij goed voor de dag!