Haartrends

Bij een modemeisje hoort een modekapsel. Dit kan best een goed geknipt kort kapsel zijn voor een stoer meisje, mits dit regelmatig goed bijgehouden wordt. Met foam of gel houd je zo’n trendy kapsel goed in model. En met een beetje lak als finishing touch blijft het de hele dag goed zitten. Een modemeisje mag een kort kapsel best benadrukken door het dragen van een leuke oorbel of door het gebruik van glitters of een opvallend knipje in het haar.

Modetrend
Iets langer haar is momenteel voor een jonge dame de trend, maar ook hiervoor geldt dat goede verzorging en een regelmatige knipbeurt belangrijk zijn. Elastiekjes en knipjes kunnen het haar beschadigen zodat het afbreekt of gaat pluizen, en dat willen we natuurlijk niet. Een goede shampoo en conditioner (bijvoorbeeld van Toni&Guy) zorgt ervoor dat het haar in goede conditie blijft. Borstel het haar ook regelmatig, en ga bij klitten vooral niet trekken, want dan breekt het af. Voor haar dat snel klit of extensions bevat is er nu de Tangle Teezer te koop. Deze fijne borstel ontwart het haar snel en laat het glanzen als nooit tevoren.

Haaraccessoires
Het is heel leuk om te zien dat de trendy modemerken voor jonge meiden goed inspelen op de vraag naar deze artikelen. Het merk Pieces heeft behalve een prachtige collectie meidenmode ook veel bijpassende haarmode accessoires. Van haarbanden tot knipjes en elastiekjes, en dat alles in de juiste kleuren en printjes. Voor een echt persoonlijke keuze of een doe het zelf pakketje kun je terecht bij www.mooiehaarknipjes.nl, en op www.mevrouwdekoningin.nl zijn ook genoeg haaraccessoires te vinden. Probeer haarmode echter altijd te combineren met je outfit en zoek iets uit in een bijpassende kleurtje.