De vrolijkste trends voor deze zomer

Het is nu nog moeilijk voor te stellen, maar over een tijdje lopen we weer in onze favoriete zomerkleding. Na die lange tijd van grijs en grauw, zijn we daar ook wel weer aan toe.

Neon kleuren
Kleding in neonkleur is dè trend van deze zomer. Lekker fel, vrolijk en fris! Hiermee is de somberheid van de winter op slag verdwenen. Geniet en straal! Deze trend is makkelijk te combineren met andere zomertrens. Kies bijvoorbeeld voor een witte top met felgekleurde bloemen. Hiermee sla je twee vliegen in een klap.

Bloemen
Veel bloemen, grote bloemen, felgekleurde bloemen. Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Bloemen gaan het helemaal maken deze zomer. Zelfs opgestikte bloemen zijn niet gek genoeg!

Pencil skirts
Pencil skirts zijn weer helemaal hot deze zomer. Of je nu gaat voor een zakelijke look of voor een vrolijke look, met een pencil skirt bereik altijd je doel. Ze zijn makkelijk te combineren met zowel blouses als tops.

Veel prints
Van dierenprint tot Oosterse prints, het kan allemaal. Combineer het met doorschijnende stoffen en het kan niet meer mis.

Lekker luchtig
Zwierige en vooral vrouwelijke jurken gemaakt van lichte stoffen horen er ook bij deze zomer. Lekker luchtig is niet meer alleen voor het strand gemaakt.

Het A-lijn model
Gelukkig blijft het A-lijn model ons dit jaar ook weer verblijden. Kleding met een A-lijn model verbergt onze “geheimen” goed. Ze kunnen erg sexy zijn en tegelijkertijd ook erg smaakvol.