De nieuwste zomermode – Petite Jolie

We moeten nog even geduldig wachten op de nieuwe zomermode van het komende seizoen. Eerst moeten de sales, de aanbiedingen, de halve prijzen en de restantartikelen de winkels uit. Maar eind februari is het eindelijk zover, en dan zien we alle leuke nieuwe mode voor meiden weer in de online shops verschijnen. Een ding is in ieder geval zeker, de trend is vrolijk en vol van kleurtjes en printjes.

Fashion shoes
Een schoenenmerk dat momenteel flink in de belangstelling staat is Petite Jolie. Kleurige en hippe modellen die zijn gemaakt van nieuwe materialen zoals kunststof, textiel, rubber en metaal. De nieuwste trends en de leukste details vind je in deze leuke schoenen terug. Er is de keuze uit sneakers, ballerina’s en slippers, maar natuurlijk zijn de zomerse sandalen in sleehak model voor deze komende zomer ook in de mode.

Zomerkleurtjes
Het merk Petite Jolie kenmerkt zich door het gebruik van opvallende vrolijke kleurtjes. De open sandalen en ballerina’s zijn aan de binnenzijde afgewerkt met een laagje kurk. Kurk heeft verende en vochtopnemende eigenschappen waardoor de schoen comfortabel aanvoelt. Het gebruik van opvallende details in de vorm van strikken, studs en glitters is iets wat je bij de Petit Jolie schoenen steeds terugziet.

Outfit
Komende zomer wordt het leuk combineren met de nieuwe zomerkleuren en de vrolijke schoenen van Petit Jolie. Schoenen van dit merk zijn niet al te duur, zodat ze voor veel meiden goed te betalen zijn. De collectie van Petit Jolie bevat voornamelijk schoenen voor meisjes, maar neemt nu ook andere fashion artikelen in de collectie op. Hierbij kun je denken aan accessoires zoals tasjes en nagellak.

Plaats een reactie