De hipste tas

Op weg naar school heb je wel een stevige tas nodig, maar liever niet zo´n suf exemplaar. Je kunt gewoon niet zonder stevige tas, maar je wilt natuurlijk wel een beetje trendy op school verschijnen. Het vinden van de meest perfecte fashion tas is zo gemakkelijk nog niet, en een Eastpack is nu ook niet echt origineel. Even lekker anders dan anders graag, trendy, opvallend en als het even kan wel echt voor meiden.

Stoer
Ben jij een stoere meid, of ben je meer van de kleur roze met veel vlinders? Maakt niet uit, want smaken verschillen, zolang je maar jezelf blijft, en je eigen keuzes maakt. Er zijn stoere rugtassen met veel vakjes, maar ook mooie schoudertassen met een eenvoudige indeling. Als jij al rondfietst met een kratje voorop je fiets, dan maakt het model tas natuurlijk helemaal niet meer uit, want je hebt toch ruimte genoeg.

Niet voor school
Een schooltas is niet echt geschikt om mee te nemen naar een feestje. Je wilt dan zeker wel een tas die een paar maatjes kleiner is, al ligt het er natuurlijk wel aan wat je allemaal mee wilt nemen. Neem je een tablet mee? Dan kan je tas niet al te mini zijn. Alles tot in de puntjes bij elkaar zoeken getuigd van smaak en is superleuk om te doen. Van je make-up tasje tot de sleeve voor je tablet, zolang de kleuren maar op elkaar afgestemd zijn.

Op zoek naar een originele tas?
Wil je wat anders, iets origineels en aparts, dan moet je niet in de standaard winkels zijn. Online zoeken en shoppen is dan een leuke bezigheid zolang je de de belangrijkste eisen maar weet. De maat van de tas, en het geld dat je wilt uitgeven bijvoorbeeld. Op www.vandemeisjes.nl zijn hele aparte en mooie tassen te vinden, en op www.barboncino.nl kun je zelf je tas online ontwerpen en laten maken.