Dames maatpakken

Angela Merkel laat zien dat het kan. Ook als vrouw zie je er gekleed in een pak altijd representatief uit. De stijl die Angela hanteert zal niet iedere vrouw waarderen, maar is voor haar uitermate functioneel. Een blazer in één en dezelfde snit, met of zonder kraag, en in een iets langer model. Gekleurde blazers en bijpassende neutrale kostuumbroeken. Zakelijk en neutraal, maar door het gebruik van kleuren zorgt Angela er wel voor dat haar vrouwzijn niet over het hoofd gezien.

Stijl
Over smaak valt niet te twisten, maar met een goed maatpak kun je in principe alle kanten op. Zakelijk kun je je outfit sober houden zodat de aandacht uitgaat naar je werkzaamheden. Onverwacht een receptie bezoeken? Dan gebruik je snel accessoires zoals een fleurige sjaal en een paar hoge hakken om toch een mooie en verzorgde entree te maken. Een getailleerd jasje kan je slanker doen lijken, maar er zijn ook vrouwen die beter uitkomen in het klassieke kostuum.

Op maat
Er is geen mens hetzelfde, en dat is maar goed ook. Vrouwen met smalle schouders en grote borsten of andersom. Het mag duidelijk zijn dat het bijna onmogelijk is om in een standaard kostuum je figuur goed tot zijn recht te laten komen. Te veel ruimte in de stof rondom de taille of afhangende schouders kunnen de aandacht trekken, en dat is nu net niet wat we willen. Een maatpak moet netjes aansluiten, zowel op de schouders als in de taille. Let ook altijd goed op de lengte van de mouwen.

Suit Yourself
Kom je graag representatief en verzorgd voor de dag? Dan is een maatpak een aanschaf waar je veel plezier van zult hebben. Bij Suit Yourself is het mogelijk om een pak op maat te laten maken. De tailor komt bij je aan huis om je persoonlijke maat op te nemen. Ook heb je voor een Suit Yourself dames maatpak de keuze uit diverse stoffen, voeringen, kwaliteiten en modellen. Zo zie je maar weer dat het niet zo moeilijk is om een goed passend pak aan te schaffen. Heb je meer tips nodig? Kijk dan bijvoorbeeld op een blog zoals Styleforyou.nl.