Bling voor je beugel

Bang dat je met een beugel voor schut loopt? Dat anderen om je lachen? Niet nodig. Het is jouw beurt om te lachen, want iedereen wil jouw super gave gepimpte brackets zien!

Natuurlijk zijn beugels steeds normaler geworden nu steeds ze steeds meer worden gedragen. Op de basis- en middelbare school wemelt het van de beugelbekkies. Ook steeds meer volwassenen kiezen ervoor met de slotjesbeugel hun gebit recht te laten trekken. Maar dat betekent niet meteen dat het ook leuk is om een beugelbekkie te zijn.

Pimp je brackets
Gelukkig zijn er steeds meer manieren om de ijzerwinkel in je mond op te leuken. Volwassenen die niet graag met een beugel gezien worden kiezen vaker voor de witte of transparante slotjes. Maar de jongeren showen hun ijzerwaar graag omhuld in felgekleurde elastiekjes.

Er is nu ook nog een andere manier om je beugel te pimpen. Via Bracebling.nl kun je de leukste blings voor je brackets bestellen. Zo’n groene, roze, witte of oranje bling klik je gewoon op het draad tussen je slotjes in, en je bent er helemaal klaar voor om weer breeduit te lachen!

Verantwoorde bling
Op de afdeling orthodontie hebben ze niks te klagen over de Braceblings. Want de blings kunnen absoluut geen kwaad voor je beugel. En wat het onderhoud betreft: goed poetsen, net als bij je beugel zelf. Kortom, het is echte verantwoorde bling!