Bijna moederdag

Zondag 12 mei a.s. is het weer moederdag, en dat betekent dat de drogisterijen weer gaan stunten met lekker geurtjes, douchegels en zeepjes. Leuk als je je moeder een cadeautje wilt geven, maar ook leuk voor jezelf. In deze tijd van het jaar kun je ook heel voordelig je eigen favoriete geurtje inkopen.

Justin Bieber ‘Someday’
Je hoeft geen bieberfan te zijn om van dit parfum te houden. Deze frisse energievolle geur met mandarijn, wilde bessen, vanille en muskus ruikt namelijk heerlijk. In deze periode ook nog eens voordelig aan te schaffen in een voordeelverpakking met een bijpassende bodylotion.

Rebelle by Rihanna
Het heerlijke exotische geurtje ‘Rebelle’van Rihanna heeft al menig ander parfum verslagen wat de verkoopcijfers betreft. Verleidelijke aardbeien gemengd met een vleug van cacao en gember zorgt ervoor dat deze geur donker en mysterieus overkomt.

DKNY, ‘Be Delicious’
Dit heerlijke fruitige luchtje is geschikt voor dagelijks gebruik, en in het bijzonder tijdens warme zomerse dagen. De geur is aangenaam fris, zacht en een beetje zoet. De bijpassende bodylotion laat je armen en benen licht glanzen en subtiel geuren.

Christina Aguilera
Deze sexy geur in het bekende flesje met de zwart kanten decoratie wint nog steeds terrein. Veel jonge vrouwen vinden deze warme speelse geur heerlijk en dragen het met plezier. Deze geur wordt momenteel geleverd met een bijpassende douchegel in een cadeauverpakking.

‘Snoopy’
Helemaal nieuw dit komende zomerseizoen zijn de geurtjes van ‘Snoopy’. Er zijn acht verschillende geuren die allemaal zijn verpakt in een kenmerkend vierkant flesje met een ronde dop. Deze serie ‘Snoopy’ geuren is heel voordelig geprijsd.

‘Noa’ van Cacharel
De onbetwiste nummer één voor veel vrouwen. Deze heerlijke spontane frisse geur brengt een boeket van pioenrozen met zich mee waar iedere vrouw zich graag in hult. Het flesje trekt natuurlijk ook alle aandacht, en zorgt ervoor dat dit parfum zich presenteert als een kostbare parel.